Dierenartsen


Tessy Orban

Dierenarts Tessy Orban is in 1988 begonnen met de kliniek, de eerste vijf jaar in container units, en heeft altijd met grote inzet en passie klaar gestaan voor u en uw huisdier.
Ze laat met plezier de werkzaamheden over aan de jongere collega’s.

Babette de Loos

Babette werkt sinds 2016 bij ons. Ze is een jonge enthousiaste dierenarts met de laatste inzichten, die u en uw huisdier graag verwelkomt.
Babette is erg geïnteresseerd in de chirurgie van uw huisdier, en heeft sinds haar komst in 2016 ook al tweedelijns operaties uitgevoerd.

Nicole Lavrijssen-Kuijsters

Nicole is sinds eind 2017 werkzaam in de kliniek. Ze is enkele jaren gestopt ivm haar twee kinderen, en heeft met veel plezier de draad weer opgepakt. Voor die tijd heeft ze zelfstandig een “kliniek aan huis” gehad waarbij ook de katten haar bijzondere aandacht hadden.
Verder heeft Nicole grote interesse in het gedrag van uw huisdier, en is jaren hondentrainster geweest.
Indien u onze Fb pagina volgt kunt u zien wanneer er avonden over gedrag en probleemgedrag bij uw huisdier georganiseerd worden.

Assistentes


Dorien de Waard

Dorien is sinds 1999 werkzaam op de kliniek, en is erg goed in het assisteren bij operaties.
Haar hele leven heeft ze al honden en katten als huisdier, momenteel 2 ragdoll’s en een europese korthaar.
Een echte dierenvriendin die goed met uw huisdier overweg kan.

Melissa vd Wouw

Melissa heeft regelmatig stage gelopen bij de kliniek en regelmatig gewerkt in vakanties. Onze voormalige topstagiaire werkt nu als paraveterinair bij onze kliniek.